Bestuurszaken

Officieel logo Stichting Steenwijks Ontzet Keuze ankerkruis
Ruiter Ankerkruis Ankerkruis vestingmuur Ankerkruis schansen Opmerking
Carolina Wat hebben jullie dit mooi gedaan!!!!!
Het voorbeeld op het notitieblok vind ik heel mooi, de kleuren….
De vlag met tekst, ziet er heel mooi uit, ook de kleuren…..
Keuze 1: De ruiter met het paard.
Keuze 2: Ankerkruis met de schansen.
Christian
Erik Ook ik heb een lichte voorkeur voor de ruiter te paard. Daar zet ik wel de kanttekening dat het schild met het embleem (de drie eenheid) in het document als keuze optie er wat karig vanaf komt. En dat deze makkelijker/krachtiger te verbinden is met de teksten ‘volhardend, verbonden, vrij’, de drie-eenheid zoals verbeeld in de vlag. Qua embleem vind ik ook keuze 2 de beste. Het ankerkruis met de ‘schansen’ is het meest levendig.
Gebke Voor het officiële logo kies ik voor de ruiter in zijn 16e eeuwse pak . Het ziet er op die agenda prachtig uit, ook op de rug van het boekje. Drie emblemen, net als de drie kruizen van Amsterdam, dat is herkenbaar. Ik heb geen voorkeur voor embleem met schansen of met vesting.
Jan Wat betreft de keuzes: 1 Ruiter met paard en 2 Lichte voorkeur voor de schansen. Wat betreft de website: Ook mooi. Tikfouten eruit halen en ‘volhield’ vervangen door ‘ kon weerstaan’.
Liesbeth De ruiter met zijn paard vind ik erg mooi, de kleuren geel en blauw doen het ook prachtig.
Wat betreft de keuze van de drie v’s (volhardend, vrij en verbonden), dat slaat écht op Van den Kornput, ook mooi dat zijn naam met een V begint.
Bij de andere optie, in het midden een schans, ziet het er een beetje als een bloemetje uit, vind ik. Ik zou het meer als ster willen zien, zoals op de kaart van Van den Kornput van 1584 duidelijk te zien is. Ik mag niet meestemmen, maar als ik mocht kiezen, dan werd het voor mij het embleem met de schans in het midden, maar dan wel iets meer in de vorm van een ster.
Luc
Martine Ziet er goed uit allemaal! Voor het officiële logo gaat mijn voorkeur naar de ruiter met paard. Als embleem het ankerkruis met de vestingmuren. De kleurstelling van het logo (geel/paars) vind ik wel te veel lijken op de kleurstelling van het logo van Steenwijk Vestingstad (ook geel/paars).
Wiebe
Wirt